Καταχώρηση Ακινήτου

Διαφημιστε το ακίνητο σας με την Greek Exclusive Properties σε χιλιάδες υποψήφιους αγοραστές του εξωτερικού

Δωρεάν Καταχώρηση Αγγελίας Ακινήτου, Αναθεση Ακινητου, Μεσιτικο Γραφειο Μυκονος, Μεσιτικο Γραφειο Αθηνα, Μεσιτικο γραφειο
Δωρεάν Καταχώρηση Αγγελίας Ακινήτου, Αναθεση Ακινητου, Μεσιτικο Γραφειο Μυκονος, Μεσιτικο Γραφειο Αθηνα, Μεσιτικο γραφειο

Καταχώρηση Ακινήτου

Η Greek Exclusive Properties ειναι η μόνη Ελληνικη  εταιρεία real estate  που έχει εμπειρία στους κορυφαίους Ελληνικούς ταξιδιωτικούς προορισμούς: Αθήνα, Σαντορίνη, Μύκονο, Κρήτη, Χαλκιδική, Θεσσαλονίκη, Κέρκυρα, Πάρο, Νάξο, Ζάκυνθο, Λευκάδα και αλλού.

Το γραφείο μας διαχειρίζεται και εκπροσωπεί πωλητές και αγοραστές, και προσφέρει όλες τις υπηρεσίες στους υποψήφιους πελάτες.

Με φυσική παρουσία στις μεγαλύτερες πρωτεύουσες της Ευρώπης καθώς επίσης και στην Ρωσία και την Αμερική. Πετυχαίνει με αυτό τον τρόπο την καλύτερη προώθηση στο εξωτερικό των ακινήτων που αναλαμβάνει. Αρκεί να τονίσουμε πως η GREX συνεργάζεται απoκλειστικά με ενα απο τα μεγαλύτερα μεσιτικά στην Αμερική, με 4.000 μεσίτες! ενώ εχει τα δικά της γραφεία στην Βηρυτό στον Λίβανο σε συνεργασία με την Hike International, προωθώντας έτσι τα Ελληνικά ακίνητα σε υποψήφιους πελάτες της Μέσης Ανατολής.

Η GREEK EXCLUSIVE PROPERTIES βραβεύτηκε στην Νέα Υόρκη ως το Καλύτερο Μεσιτικό Γραφείο Πολυτελών Κατοικιών στην Ελλάδα” για το 2020.

Τα ακίνητα μας προβάλονται στα μεγαλύτερα Luxury Living portals και περιοδικά.

Οπως η James Edition, Bloomberg και New York Times!

Αν έχετε ενα ακίνητο και ενδιαφέρεστε να το το καταχωρήσετε στο site μας, παρακαλούμε είτε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα, είτε στείλτε μας με email στο ktaralas@msn.com τις παρακάτω πληροφορίες : Φωτογραφίες καλής ανάλυσης ( τουλάχιστον 10), Περιγραφή (αναλυτική), Επιθυμητή Τιμή πώλησης, Τα στοιχεία επικοινωνίας σας (τηλέφωνο και email).

ΦΟΡΜΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

/ Τίτλος
/ Περιγραφή του ακινήτου
/ Αριθμός δωματίων
/ Αριθμός μπάνια,WC
/ Επιθυμητή Τιμή Πώλησης
/ Τετραγωνικά Μέτρα
/ Μέτρα Οικοπέδου
/ Ετος που χτίστηκε
Σύρετε τις φωτογραφίες του ακινήτου εδώ
/ Διεύθυνση του ακινήτου
Μήνυμα προς τον υπεύθυνο που θα εξετάσει την καταχώρηση
  Drag and drop images here
or
0 / 20
You have reached maximum files upload limit
* An image should have minimum width of 770px and minimum height of 386px.
* You can mark an image as featured by clicking the star icon, Otherwise first image will be considered featured image.