Φωτογραφιση Ακινητου, Βιντεοσκοπιση Ακινήτου, Διαφημιση Ακινητου στο Instagram
Φωτογραφιση Ακινητου, Βιντεοσκοπιση Ακινήτου, Διαφημιση Ακινητου στο Instagram

Επαγγελματική Φωτογράφιση Ακινήτων

Εάν είστε ιδιοκτήτης ακινήτου και σκέφτεστε να το πουλήσετε, να το ενοικιάσετε και, συνεπώς, να το δείξετε στους πελάτες σας, τότε αυτό το άρθρο προορίζεται για εσάς. Εδώ θα μιλήσουμε για το πιο σημαντικό εργαλείο διαχείρισης της περιουσίας – την επαγγελματική φωτογράφιση ακινήτων.

Φωτογράφιση ακινήτων για πώληση

H επαγγελματική φωτογράφιση των ακινήτων είναι ένας καθοριστικός παράγoντας για την διαδικασία πώλησης του ακινήτου, επηρεάζει το πόσο γρήγορα θα πωληθεί ένα ακίνητο ή ακόμα και αν θα πωληθεί. Στις μέρες μας οι περισσότεροι πιθανοί πελάτες χρησιμοποιούν το ίντερνετ για την αναζήτηση του ακινήτου τους μέσα απο τις ιστοσελίδες των μεσιτικών γραφείων, επομένος η σωστή φωτογράφιση θα κερδίσει το ενδιαφέρον του και θα τον οδηγήσει στην ζωντανή επίδειξη του ακινήτου.

Στο μεσιτικό μας γραφείο σε συνεργασία με εξειδικευμένους φωτογράφους παρέχουμε την δυνατότητα φωτογράφισης των ακινήτων σας σε προνομιακές τιμές.

Βιντεοσκόπηση ακινήτων

 

Τα βίντεο είναι πολύ δημοφιλή στα κοινωνικά δίκτυα, όπως το Facebook, το Instagram, και γενικά σε όλο το Διαδίκτυο. Η βιντεοσκόπηση ενος πολυτελούς ακινήτου αποτελεί πολύ ισχυρό εργαλείο για να πεισθεί ο πιθανός αγοραστής ή επισκέπτης. Σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα να προσθέσετε το επαγγελματικό βίντεο στο πακέτο σας. Αεροβιντεοσκόπηση: Οι φωτογραφίες και τα βίντεο από τα drones γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς. Οι όψεις από ψηλά βοηθούν τον επισκέπτη να πάρουν μια γεύση της τοποθεσίας του ακινήτου και να εμπνευσθούν από το περιβάλλον. Επομένως, η αεροφωτογραφία και το αεροβίντεο είναι η τέλεια προσθήκη στην κλασσική αρχιτεκτονική φωτογραφία.

Οι επαγγελματίες συνεργάτες μπορούν να τραβήξουν αεροφωτογραφίες για ακίνητα μεγάλης αξίας, που θα κερδίσουν την προσοχή των σοβαρών υποψήφιων πελατών.

ΝΕΟ

Διαφήμιση της πολυτελής βίλας σας / ξενοδοχείου απο επώνυμους influences, ηθοποιούς, παρουσιαστές, τραγουδιστές στο Instagram με ανταποδωτικές υπηρεσίες.

 

Τα Social Media έχουν γίνει ένα αναπόσταστο κομμάτι της καθημερινότητας μας.

Ανάμεσα στους απλούς χρήστες, υπάρχουν και κάποιοι οι οποίοι ξεχωρίζουν. Είναι αυτοί οι οποίοι έχουν έναν τεράστιο αριθμό followers στο Instagram, Subscribers στο Youtube. Διάσημοι, παρουσιαστές, γνωστοί τραγουδιστές, μοντέλα, influencers.

Γιατί λοιπόν είναι σημαντικό ένα Brand να επενδύσει στο Influencer Marketing; Τι μπορεί αυτό να του προσφέρει;

  • Προσφέρει απίστευτη δυναμική στα Social Media

Στην παραδοσιακή διαφήμιση, ο πελάτης ήταν δέκτης. Έβλεπε μια διαφήμιση και μπορούσε απλά να επιλέξει αν θα προτιμήσει το συγκεκριμένο brand ή όχι. Με την ανάπτυξη των Social Media όμως, αυτό έχει αλλάξει.

Για τις περισσότερες εταιρείες η μετάβαση αυτή παρουσιάζει αρκετές δυσκολίες κι αυτό διότι θα πρέπει να δημιουργούν προσωπική επαφή με τον πελάτη, αλλά ταυτόχρονα να διατηρούν και τον εταιρικό τους χαρακτήρα.

Ένας influencer όμως, αποτελεί την ιδανική δίοδο, για να “μιλήσει” ένα brand την γλώσσα του κοινού που στοχεύει, χωρίς να χρειάζεται να αλλοιώσει την εταιρική του ταυτότητα.

  • Το Influencer Marketing βρίσκεται σε τεράστια ανάπτυξη

Οι χρήστες έχουν κουραστεί από τα διαφημιστικά banners και popups. Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, το 37% των χρηστών στην Ελλάδα χρησιμοποιεί εφαρμογές AdBlocking.

Με το Influencer Marketing η διαφήμιση σας, η βίλα σας,  είναι κομμάτι του περιεχομένου του influencer. Στις περισσότερες περιπτώσεις οι followers του τον ακολουθούν ακριβώς επειδή θέλουν να τους προβάλλει προϊόντα και υπηρεσίες. Δεν θα δουν ή θα αγνοήσουν το διαφημιστικό banner μιας εταιρείας, αλλά θα ενδιαφερθούν για το ίδιο προϊόν αν το παρουσιάσει ή δοκιμάσει ο αγαπημένος τους influencer.

Η εταιρία μας σε συνεργασία με ενα ευρύ φάσμα καλλιτεχνών, τραγουδιστών, παρουσιαστών και με Instagram influencers μπορεί να σας παρέχει την δυνατότητα να διαφημίσετε την ενοικιαζόμενη βίλα σας μεσω post και stories του προσώπου που θα επιλεγεί ενω για αντάλαγμα αντί να πληρώσετε τα χιλιάδες ευρώ που ζητάνε σήμερα οι influencers,  να προσφέρετε υπηρεσίες διαμονής.

Επικοινωνήστε μαζί μας αν ενδιαφέρεστε για φωτογράφιση-βιντεοσκόπιση του ακινήτου σας ή αν ενδιαφέρεστε να βρείτε εναν Instagram influencer για να διαφημίσει την ενοικιαζόμενη βίλα σας στο Instagram.

Επαγγελματική Φωτογράφιση Real Estate

Υπηρεσίες Drone για Real Estate

Υπηρεσία Instagram Promotion με stories και posts απο επώνυμους influencers.

Post Views: 1,933