Αναθεση Ακινητου, Μεσιτικο Γραφειο, Μεσιτικο Γραφειο Μυκονος, Κρητη, Σαντορινη, Κερκυρα, Παρος, Λευκαδα, Ζακυνθος, Πορτο Χελι, Αθηνα

Ανάθεση Ακινήτου στην Greek Exclusive Properties

Η Greek Exclusive Properties ειναι η μόνη Ελληνικη  εταιρεία real estate  που έχει εμπειρία στους κορυφαίους Ελληνικούς ταξιδιωτικούς προορισμούς: Αθήνα, Σαντορίνη, Μύκονο, Κρήτη, Χαλκιδική, Θεσσαλονίκη, Κέρκυρα και αλλού.

Η εταιρεία μας έχει ένα μεγάλο χαρτοφυλάκιο αποκλειστικών ακίνητων προς πώληση που κυμαίνονται από  μεζονέτες  και οικονομικά διαμερίσματα εως  πολυτελείς βίλες και 5 * ξενοδοχεία προς πώληση.

Το γραφείο μας διαχειρίζεται και εκπροσωπεί αποκλειστικά πωλητές και αγοραστές, και προσφέρει όλες τις υπηρεσίες στους υποψήφιους πελάτες. Νομικές υπηρεσίες, φορολογικές υπηρεσίες, Κατασκευή-Ανακαίνιση – Διακόσμηση, Management  παραθεριστικών κατοικιών και πολλά άκόμη.

Η εταιρεία μας, έχει φυσική παρουσία στις μεγαλύτερες πρωτεύουσες της Ευρώπης με τους μεσιτες της, καθώς επίσης και στην Ρωσία και την Αμερική. Πετυχαίνει με αυτό τον τρόπο την καλύτερη προώθηση στο εξωτερικό των ακινήτων που αναλαμβάνει. Αρκεί να τονίσουμε πως η GREX συνεργάζεται απoκλειστικά με ενα απο τα μεγαλύτερα μεσιτικά στην Αμερική, με 4.000 μεσίτες! ενώ εχει τα δικά της γραφεία στην Βηρυτό στον Λίβανο σε συνεργασία με την Hike International, προωθώντας έτσι τα Ελληνικά ακίνητα σε υποψήφιους πελάτες της Μέσης Ανατολής.

Τα ακίνητα μας προβάλονται στα μεγαλύτερα Luxury Living portals και περιοδικά.

Οπως η James Edition, Bloomberg και New York Times!

 

Αν έχετε ενα ακίνητο προς πώληση και ενδιαφέρεστε  για την προώθηση του, παρακαλούμε ειτε συμπληρώστε την παρακάτω φορμα, ειτε στείλτε μας με email στο ktaralas@msn.com τις παρακατω πληροφοριες :

  • Φωτογραφιες καλης αναλυσης
  • Περιγραφη
  • Τιμη πωλησης
  • Τα στοιχεια επικοινωνιας σας

Αναθεση Ακινήτου

  • Drop files here or