Η Greek Exclusive Properties, ειναι η μόνη Eλληνική εταιρεία Real Estate, με ιδιόκτητα γραφεία στην Βηρυτό,στον Λίβανο.

Διεύθυνση:

Dekwaneh, Freeway Center,10th. Flr

P.O.Box 1698 Zouk Lebanon

Σε συνεργασία με την μεγαλύτερη κατασκευαστική εταιρεία την Hike international δραστηριοποιείται στον κλάδο του Real Estate, της κατασκευής αλλα και της χρηματοδότησης των υποψήφιων πελατών απο την Σαουδική Αραβία.

Η HIKE  προσφέρει ποικίλες υπηρεσίες για πελάτες, αρχιτέκτονες σε όλη τη Μέση Ανατολή. Ως ανάδοχος , η HIKE διαθέτει τις δεξιότητες και την εμπειρία στη διαχείριση, την κατασκευή και την υποστήριξη μιας ευρείας ποικιλίας  έργων. Εχει με επιτυχία ολοκληρώσει μεγάλα δημόσια έργα στον κατασκευαστικό κλάδο, στον Λίβανο, στο Κατάρ, στο Κουβέιτ, στην Σαουδική Αραβία και αλλού. Η Hike δημιούργησε ένα νέο τμήμα σε αποκλειστική συνεργασία με την Greek Exclusive Properties, το “Properties for Sale” στο Hike Greece γνωρίζοντας ότι η Ελλάδα αποτελεί τον ιδανικό προορισμό 2ης κατοικίας.

Για όλους εσας που επιθυμείτε να πουλήσετε το οικόπεδο σας, το ακίνητό σας και θέλετε να το προβάλετε στην μεγάλη αγορά της Μέσης Ανατολής, εσείς που έχετε ακίνητο προς πώληση στην Μύκονο, την Σαντορίνη, την Αθήνα, στα νησιά της Ελλάδος, στείλτε μας ενα email στο ktaralas@msn.com ή στο info@greekexclusiveproperties.com με τα στοιχεία σας και τα στοιχεία του ακινήτου προς πώληση και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

 

HIKE LEBANON

Web Site: www.hike-ie.com

 

HIKE GREECE

Web Site: www.hike-greekproperties.com