Αναθεση Ακινητου Greek Exclusive Properties

Ανάθεση Ακινήτου στην Greek Exclusive Properties

Η Greek Exclusive Properties ειναι η μόνη Ελληνικη  εταιρεία real estate  που έχει εμπειρία στους κορυφαίους Ελληνικούς ταξιδιωτικούς προορισμούς: Αθήνα, Σαντορίνη, Μύκονο, Κρήτη, Χαλκιδική, Θεσσαλονίκη, Κέρκυρα και αλλού.

Η εταιρεία μας έχει ένα μεγάλο χαρτοφυλάκιο αποκλειστικών ακίνητων προς πώληση που κυμαίνονται από  μεζονέτες  και οικονομικά διαμερίσματα εως  πολυτελείς βίλες και 5 * ξενοδοχεία προς πώληση.

Το γραφείο μας διαχειρίζεται και εκπροσωπεί αποκλειστικά πωλητές και αγοραστές, και προσφέρει όλες τις υπηρεσίες στους υποψήφιους πελάτες. Νομικές υπηρεσίες, φορολογικές υπηρεσίες, Κατασκευή-Ανακαίνιση – Διακόσμηση, Management  παραθεριστικών κατοικιών και πολλά άκόμη.

Η εταιρεία ανήκει στον κο Κωνσταντίνο Ταραλάμεσίτη αστικών ακινήτων. Η GREX ιδρύθηκε το 2005 και εργάζονται σε αυτή 6 υπαλλήλοι με πλήρη απασχόληση και περισσότεροι από 10 εργαζόμενοι μερικής απασχόλησης. Τα κεντρικά γραφεία της GREX βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη στη 2η μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας. Η GREX έχει επίσης γραφεία στην Αθήνα, σε πολυτελές κτίριο στο Μαρούσι.

Η εταιρεία μας, έχει φυσική παρουσία στις μεγαλύτερες πρωτεύουσες της Ευρώπης, καθώς επίσης και στην Ρωσία, την Κίνα, τα Αραβικά Εμιράτα και την Αμερική. Πετυχαίνει με αυτό τον τρόπο την καλύτερη προώθηση στο εξωτερικό των ακινήτων που αναλαμβάνει. Αρκεί να τονίσουμε πως η GREX συνεργάζεται απoκλειστικά με ενα απο τα μεγαλύτερα μεσιτικά στην Αμερική , το ellimans με 4.000 μεσίτες! ενώ εχει τα δικά της γραφεία στην Βηρυτό στον Λίβανο σε συνεργασία με την Hike International, προωθώντας έτσι τα Ελληνικά ακίνητα σε υποψήφιους πελάτες της Μέσης Ανατολής.

Αναθεση Ακινήτου

  • Drop files here or